KNGU Zomerkamp

 

Zoka, laat de show beginnen!

Een week lang smokkel- ren- of samenwerkingsspellen in het bos, duwen en trekken op de zandvlakte, zingen bij het kampvuur, slapen of keten in grote 10-persoonstenten, nieuwe vrienden en vriendinnen maken, turnen in de turnhal of dansen in een dansstudio, snoepjes en ijsjes kopen in de blokhut, zwemmen in het zwembad van Twello, naar de disco in het amfitheater of stappen in Pampus. Dit en nog véél meer is allemaal mogelijk bij de KNGU Zomerkampen!

Zeven weken lang worden er in de bossen rond Beekbergen de KNGU Zomerkampen georganiseerd. Vanaf 1 juli t/m 18 augustus kun je wekelijks terecht voor de week van je leven! Als meer dan 53 jaar komen bijna 3000 deelnemers in de leeftijdscategorie van 6-18 jaar samen op Zoka, en jij kan daarbij zijn!

Kijk op de website www.zoka.nl of er in jouw leeftijdscategorie nog plaats is in één van de zeven weken. Misschien willen er nog wel meer vrienden of vriendinnen mee en schrijf je in voor de zomer van je leven want:

Zoka, laat de show beginnen!

Mag je niet missen…

Lijkt dit je helemaal geweldig en zou je graag meer informatie willen over hoe jij hier ook bij kan zijn? Kijk dan snel op www.zoka.nl en dan zien je we je aankomende zomer tijdens ZOKA, laat de show beginnen! in Beekbergen!

 

Staat de informatie die jij zoekt niet op de site? Stuur je vraag dan naar info@zoka.nl en we zullen hem zo snel mogelijk beantwoorden.

 

Met vriendelijke groeten,

 

KNGU Zomerkampen

 

 

This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.