Algemeen

Welkom op de website van turn- en springvereniging Trafo Steenbergen. Op deze site kunt u alle informatie en de laatste nieuwtjes/mededelingen vinden rondom onze vereniging.

Turn- en springverenging “Trafo Steenbergen” is een sportieve vereniging die in 1987 is opgericht. Trainers en vrijwilligers zorgen ervoor dat jong en oud in verschillende takken van gymsport actief bezig kunnen zijn. Trafo Steenbergen biedt kleutergymnastiek voor jongens en meisjes uit groep 1 en 2 en recreantenlessen voor meisjes uit groep 3 tot en met de middelbare school. Voor de jongens is er een jongensgroep voor kinderen vanaf groep 3. Wanneer het blijkt dat kinderen meer kunnen dan dat er wordt aangeboden in de recreantenlessen worden ze uitgenodigd voor de selectie.

Trafo Steenbergen turnt mee op regionaal en district niveau waarbij er verschillende divisies en niveaus mogelijk zijn. Daarnaast is Trafo ook actief op het gebied van groepsspringen/teamgym op regionaal en nationaal niveau. Er zijn verschillende groepen voor jongens, meisjes, dames en heren op A-B-C-D-E niveau.

Ook verzorgt Trafo elke week conditielessen voor dames en fit-lessen voor heren. Als laatste worden er freerun lessen gegeven voor jongens vanaf groep 3 t/m middelbare school.

Naast de reguliere lessen worden er andere activiteiten georganiseerd zoals de clubkampioenschappen, sinterklaasviering, gymfeest, demo en kamp. Door opgeleide trainers en assistenten die regelmatig bij(scholingen) volgen kan de kwaliteit en veiligheid binnen de lessen gewaarborgd worden.

Voor meer informatie kunt u een van de leidingen aanspreken of op onze website onder de les van uw keuze kijken.

Wij zijn ook te volgen op Facebook, Instagram en Tiktok:

facebook