Formidollaractie 2012

Gymnastiek, Turn,- en Jazzdance vereniging Trafo verheugt zich nu al op de Formido actie van 2012. Vorig jaar was de actie een groot succes.

De vereniging mocht een bedrag van € 600,- in ontvangst nemen. Vivian Lips en Danique van de Merbel gaven met hun dansgroep een demonstratie in de Formido winkel waar Eric Davies een heuse dansvloer had aangelegd.

Wat Trafo dit jaar in de winkel zal laten zien, is nog niet bekend. Wel ondersteunt Trafo de Formido Dollar Actie van harte. De opbrengst van de actie zal ten goede komen aan de aanschaf van een plankoline, een kruising tussen een springplank en een trampoline. Met ingang van seizoen 2012 – 2013 is de plankoline verplichte oefenstof. Naast de blessurepreventieve werking draagt de plankoline ook bij aan een betere sprongtechniek en positieve trainingsresultaten. Trafo heeft de plankoline met eigen middelen aangeschaft voor een bedrag van € 800,-. Hopelijk lukt het om dit bedrag terug te verdienen met de dollar actie. Formido zal € 5.000 – € 7.000 verdelen over negen verenigingen. Als Trafo 15% van alle dollarmunten binnenhaalt hebben we de nieuwe plankoline bij elkaar.

 De actie loopt van 24 september tot 31 december (zie bijlage). Trafo hoopt dat u nog wat klusjes in en om het huis heeft liggen waar Formido artikelen voor aangeschaft moeten worden. En natuurlijk kan er bij de Formido prima worden geshopt voor Sinterklaas-, en Kerstcadeaus. 

Ken je echte hardcore klussers in je directe omgeving die regelmatig bij de Formido boodschappen doen? Stuur deze email dan door en moedig je vrienden aan om de Formido dollars aan Trafo te schenken.

 

Trafo wenst Formido succesvolle actieweken toe!!!

This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.